loader image

Caffe Galerija Priča

Opis

Opis

U samom srcu Vračara, 2004. godine otvorena je, sada već čuvena, prva Priča u Petrogradskoj 9. I tako je počelo… Tu dolaze oni koji znaju da je predah uz šolju ili čašu omiljenog napitka poseban trenutak, momenat u kojem se istinski uživa. „Kafe galerija Priča“, dao je posebnu notu ovom delu grada – savršen za jutarnji espreso ili večernji koktel…
U izuzetnom stilski definisanom prostoru, koji elegantno ujedinjuje umetnost i hedonizam nova „Kafe galerija Priča“ u Mutapovoj 5, nastavlja tradiciju prethodnog. Baš tu, u okruženju ispunjenom energijom grada je, kao stvoren za predah, ambijent koji odiše komforom i udobnošću.
Pored standardnih usluga, i jedan i drugi prostor enterijerskim rešenjima i površinom su više nego pogodni za organizaciju promocija, izložbi… (pri čemu se naplaćuje samo piće, a ne iznajmljivanje).
Posetite obe „Priče“ i probajte originalne kafe i voćne frapee nesvakidašnjih ukusa. Možete doći i sa svojim omiljenim kućnim ljubimcem. Svakog petka očekuju vas specijalna i originalna iznenađenja. Priuštite svojim čulima najbolje. „Kafe galeriju Priča“ ispratite svojom pričom.

Kontakt

Kontakt

Ratings

Caffe Galerija Priča

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found