Caffe Bar Dali

Description

Description

Caffe Bar Dali – neobično mesto za obične ljude
Duh Salvadora Dalija prisutan je i u Beogradu. Nastanio se u mirnu centralnu ulicu sa ciljem da inspiriše i zbliži putnike namernike, ali i namerne putnike koji već znaju za kultno mesto u Hilandarskoj 20.

Caffe Bar Dali se prilagodio burnom gradskom životu. Kao stvoren je za zagrevanje pred izlazak u klubove.
Ako niste znali da rakija ima lekovito dejstvo, uvek raspoložena ekipa Dalija će vam je svakog petka i bez recepta prepisati za dobro raspoloženje.Sigurno ste culi ili vec bili na popularnom Rakijanju koje traje vec skoro 5 godina… U ponudi su rakije od dunje, kajsije, šljive,medovace, kleke, maline, zove, viljamovke, loze, drenjine… a u stilu nepredvidivog Salvadora, nije zabranjeno ni da ih pomešate.
Ukoliko ste ipak pobornik manje konvencionalnih izlazaka, sredom na primer, Dali će vas dići na noge preukusnim i prešarenim koktelima po sniženim cenama.
I subotom je”prava žurka” – promocija raznih alkoholnih pića koja će vas opustiti pred burnu noć.

Dali se od ostalih razlikuje po maštovitom enterijeru apstraktnog dizajna inspirisanim radom lucidnog umetnika Salvadora Dalija. Karakterističan je ne samo po svojoj unutrašnjosti već i po muzičkom programu. Mnogi beogradski DJ-evi su protutnjali ovim mestom. Uživanciju upotpunjuje nenametljivi mix deep housa kroz disco,jackin housa…
Sredom uz koktele za Vas smo izabrali funk,brasil I bossu…

Caffe Bar Dali nije zapostavio kvalitet uzivanja ni u prepodnevnim I popodnevnim casovima.Kafu pravimo I sluzimo po standardima svetskog udruzenja Barista,ciji je skolu nase osoblje pohadjalo.Probajte Cappucino,Latte macchiato caramel,Mochu ili obican esspreso I mozda se zacudite kako kafa moze imati tako dobar ukus.

011/3343-778

 

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Radno vreme:
  Pon - Čet: 08-24h Pet - Sub: 08-01h
 • Nedelja
  16-24 h
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Caffe Bar Dali

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%