loader image

Café Wien

Opis

Opis

Dobrodošli u Café Wien.
Probajte… Uđite u svet bečkih kafa i kolača.

Bečke kafe
Ekskluzivna ponuda specijalne mešavine kafe Julius Meinl “Poesia”

“Poesia” je kreirana specijalno povodom jubileja – 150 godina postojanja poznate bečke kuće Julius Meinl. Odlikuje se snažnom i elegantnom mešavinom aromatičnih nota i dugotrajne pene kao spoj prvoklasnih Arabica iz Brazila, Srednje Amerike i Afrike i najboljih indijskih Robusta. Ova savršena mešavina zadovoljiće najzahtevnije i najiskusnije uživaoce u šoljici vrhunske kafe.

Kafa sa “Kirsch” likerom od višnje i šlagom ukrašena kandiranom trešnjom. Nazvana po caru Franji Josifu čiji je nadimak bio Franzl. Obeležio čitavu jednu epohu kao monarh koji je vladao punih 68 godina (od 1848. do 1916. godine)

Kafa sa “Aprikosenlikör” (likerom od kajsije) i šlagom, ukrašena kandiranom pomorandžom. Nazvana po carici Elizabeti čiji je nadimak bio Sissi.

Rođena kao Elizabeta Amalija Evgenija od Bavarske udajom za cara Franju Josifa I Habsburškog postaće carica Austrije i kraljica Mađarske, Hrvatske i Češke. Ne samo najlepša vladarka i jedna od najlepših žena svoje epohe već i osoba slobodnog duha ali tragične sudbine. Pasionirana putnica, zaljubljenik u sportske aktivnosti posebno jahanje i lov.

Poznata bečka kafa, nalik na cappuccino. Po definiciji čuvene bečke kuće Julius Meinl, Wiener Melange je produženi espresso sa mlekom i penom od mleka serviran u velikoj šolji i posut kakaom.

Nana, kamilica, kineski zeleni čaj, Earl Grey ili Darjeeling od crnih čajeva, Rooibos vanila ili selekcija voćnih : mešavina “Voćna simfonija”, divlja jagoda ili divlja višnja,

Kontakt

Kontakt

Ratings

Café Wien

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found