Buregdžinica Sarajevo

Description

Description

Problem koji muči mnoge sladokusce kad kroče u Buregdžinicu Sarajevo jeste šta da izaberu, čime ovoga puta da obraduju svoj stomak, svoja čula. Jer, ne zna čovek šta pre da proba: da li onu vruću, meku, slanu pitu bogato punjenu sirom? Možda onu sa mesom? Ili pitu sa zeljem koja tako neodoljivo miriše? A šta je sa onom sa sirom i šunkom koja namiguje sa police i ovom do nje punjenom krompirom koja se topi u ustima? I taman se odlučite i pomislite da ste rešili problem, a onda se javi još jedan, onaj slađi: kojim od ponuđenih slatkiša upotpuniti užitak. Krene pogled od svežih, vrućih slatkih pita najrazličitijih ukusa, ide preko tufahija, baklava, urmašica… Sve sami sarajevski specijaliteti pripremani sa svežim, zdravim namirnicama, bez masti, aditiva, specijaliteti u čiji se ukus čovek zaljubi čim ih proba.
I dok sedite na malim drvenim stoličicama i uživate u poslastici koja se naprosto topi u ustima i čeka da radošću ispuni i vaš stomak, pogled vam leti preko zahvalnica kojih toliko ima da bi tapete naprosto bile suvišne, a tu je i slavska ikona koja zauzima posebno mesto. Međutim, ono na šta je Buregdžinica Sarajevo posebno ponosna jesu humanitarne akcije u kojima aktivno učestvuje.

A kad odlučite da sa drugima nesebično podelite tu eksploziju ukusa na nekom od slavlja koje organizujete, Buregdžinica Sarajevo je tu da pripremi za vas sve ono što najviše volite i ono što ćete možda tek zavoleti. A domaćice koje za svoje ukućane i goste žele provereno ukusan i ukrašen slavski kolač slobodno mogu da odahnu i oslone se na Buregdžinicu Sarajevo.
Svaki majstor svog zanata krije neku dobro čuvanu tajnu zahvaljujući kojoj se izdvaja od ostalih. Buregdžinica Sarajevo koja svojim specijalitetima već deceniju i po privlači ljubitelje dobrog ukusa spremna je da sa svima podeli svoju: sto godina stari recepti najboljih sarajevskih buregdžija i mnogo ljubavi koja se dodaje i u najmanje parče kao najvažniji sastojak.

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Radno vreme:
  Uvek otvoreno
 • Pon - Pet:
  00-24h
 • Subota
  00-24h
 • Nedelja
  00-24h
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Buregdžinica Sarajevo

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found