loader image

Bitef Art Cafe

Opis

Opis

BITEFARTCAFE POSLE 13 GODINA NA NOVOJ LOKACIJI

Jedan od gradskih klubova sa najdužom tradicijom, Bitefartcafe, ulazi u svoju četrnaestu sezonu postojanja. Iako svaka sezona donosi novine, ove sezone će ih pomenuti beogradski klub definitivno imati najviše do sada.
Posle trinaest godina na adresi Skver Mire Trailoviće, Bitefartcafe će promeniti svoju lokaciju.
Novi Bitefartcafe će se nalaziti par kilometara od svog starog prostora, na adresi Mitropolita Petra 8, u Ustanovi klulture Palilula.

“Iza nas je 13 godina predivnih uspomena, dobrog zvuka i puno koncerata u starom prostoru. Međutim, došlo je vreme da porastemo. Novi Bitefartcafe prima 700 osoba, poseduje visoko kvalitetno ozvučenje, rasvetu i vrhunsku ventilaciju. Enterijer smo radili od temelja. Urađen je u potpunosti po našem ukusu, a tako da svakom gostu bude prijatno. Takođe, gostima će na raspolaganju biti parking novog kluba, te ni o ovom aspektu neće morati da brinu”(kaže Marijana Olbina, PR kluba Bitefartcafe)

Novi klub će biti idealno mesto za sve one koji cene mešavinu elegantnog i urbanog enterijera i najbolje žive muzike.
Akcenat kluba ostaje na najkvalitetnijim koncertima i kaver svirkama ali se otvaranjem većeg prostora otvaraju i nove mogućnosti. Drugim rečima, u pripremi su mnogo veći koncerti nego što je to stari prostor dozvoljavao.

Ono što je novina je da će novi Bitefartcafe raditi i preko dana, pa će klub od 9- 01 i radnim danima biti mesto okupljanja, kafenisanja i druženja, uz mnogo novina u ponudi.

Klub otvara vrata 1. novembra, kada se očekuje da će klub posetiti i medijske ličnosti koje podržavaju koncept Bitefartcafe-a ali i stalni gosti i neka nova lica.

Znate gde je dobro!
Mi smo Vaš
BITEFARTCAFE

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Ne
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Bitef Art Cafe

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found