loader image

Bella Napoli

Opis

Opis

Od prvog dana osnivanja, 1999. godine, svojim kvalitetnim sadržajem i veoma prijatnim enterijerom pravog italijanskog duha, vrlo brzo smo postali omiljeni restoran među Beograđanima, ali i njegovim gostima.

Za pripremu jela koristimo isključivo najkvalitetnije namirnice. Njoke, raviole, taljatelje, hlepčiće i lazanje vredno pripremamo svaki dan kako bi uvek bile sveže. Domaći sosevi, koji se kuvaju u samom restoranu za pizze i paste, dresinzi i marinade, daju poseban ukus našim jelima. Uvek možete računati na svežu ribu i plodove mora, koji čine veliki udeo našeg menija. Ramstek za taljatu spremamo na specifičan način, metodom suvog sazrevanja (Dry Aging), koje karakterišu specifični uslovi u trajanju od minimum 21 dan.

U vinskoj karti nudimo širok izbor vina, različitih kvaliteta i cena. Dominiraju vina iz Italije i Srbije, a ko želi uz obrok da popije samo čašu vina, imamo nekoliko vina u ponudi.

Enterijer i letnja bašta su uređeni u tradicionalnom italijanskom stilu tako da u potpunosti imate osećaj kao da se nalazite negde na jugu Italije. Atmosfera je opuštena i prijatna, a pri tom intimna, sa nenametljivom uslugom. Idealno mesto za sve prilike. Priređujemo razne vrste proslava događaja (rođendane, veridbe, venčanja, krštenja, poslovne sastanke i dr.). Ako želite nekoga da iznenadite, proslavite nešto, upoznate goste iz inostranstva sa Beogradom, ostavite utisak na poslovne partnere sve je jasno. Bella Napoli je mesto za Vas. Izbor restorana sa kojim nikada nećete pogrešiti.

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
 • Radno vreme:
  Uto - Pet: 12:00 am - 11:00 pm
 • Subota
  12:00 am - 11:00 pm
 • Nedelja
  12:00 am - 11:00 pm
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Posebno za goste

Ratings

Bella Napoli

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found