loader image

Belgrade City Hotel

Opis

Opis

Belgrade City Hotel vam nudi pristupačnu udobnost u samom centru grada. Naš hotel je popularan izbor i za goste koji prvi put dolaze u Beograd, kao i za njegove stalne posetioce. Belgrade Citi Hotel ima divan položaj nasuprot Glavne Železničke Stanice, a u susedstvu je atraktivnih klubova i rečnih splavova, nadaleko poznatog Beogradskog noćnog života. Glavne atrakcije razgledanja Beograda su na maloj pešačkoj udaljenosti.

Hotel raspolaže sa 84 sobe, potpuno opremljene modernim sadržajima, koje odišu toplom i ugodnom atmosferom. Doručak je uključen u cenu kada rezervišete sobu u Belgrade City Hotelu . Svakog jutra , možete započeti dan kvalitetnim doručkom (švedski sto) sa selekcijom toplih i hladnih jela, serviranih sa kafom, čajem i svežim sokovima.
Hotel se nalazi u samom centru Beograda, što je odlična polazna tačka za sve vrste obilazaka, kupovinu, izlaske, kao i poslovne sastanke. Najpoznatije atrakcije su u neposrednoj blizini hotela. Dostupnost javnog prevoza, (veliki broj linija javnog saobraćaja ima stanice ispred samog hotela) čini sve delove Beograda izuzetno pristupačnim.

Topla dobrodošlica vas čeka u ovom hotelu, prepoznatljivom po svojoj gostoljubivosti. Svaki član našeg tima je profesionalan, entuzijasta i pre svega spreman da pomogne i da pruži sve informacije koje vam mogu trebati. Tokom boravka, nemojte se ustručavati da tražite preporuke našeg osoblja za najbolje restorane, šoping regije, znamenitosti ili jednostavno za pravac.

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
 • Radno vreme:
  Uvek otvoren
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Posebno za goste

Ratings

Belgrade City Hotel

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found