Baštino Kafe-Restoran Banovo Brdo

Description

Description

Iako van glavnih gradskih tokova, a na centralnoj i veoma prepoznatljivoj poziciji na Banovom Brdu, ovo je restoran koji nas je potpuno i sasvim osvojio od prvog dolaska. Razuđena bašta sa detaljima i atmosferom koja vas momentalno premešta u neke tople predele Mediterana, uz kuhinju koja fino varira evropske i mediteranske ukuse, sa servisom i uslugom koji će vas iznenaditi i šarmirati, donosi doživljaj koji nikako i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Retka su mesta koja vas osvoje na sve načine i na prvu posetu i to od atmosfere i ambijenta, enterijera i eksterijera, preko uvodnog i glavnog i slatkog dela menija, do retko prijatne, šarmantne a nenametljive usluge. Zapravo, Baštino čini da se i fizički, efektnim arhitektonskim rešenjem i bašte i unutrašnjeg dela, i duhom sasvim izmestite u neke tople prostore Mediterana, podvučene odličnom kuhinjom.

Rodjendani
Kafe Restoran Baštino i Bioskop Roda Cineplex idealno su mesto da Vašim najmilijima učinite rodjendan nezaboravnim – bogatstvo ukusa, prelep enterijer i filmska magija sve na jednom mestu. Spremni smo da Vam izadjemo u susret i u organizaciji drugih, Vama važnih proslava – svečani ručkovi, prijemi, konferencije za štampu, kokteli, kao i druge vrste proslava, shodno Vašim potrebama.

Ketering
Uživajte u našim specijalitetima na vašim proslavama. Naša ketering služba stoji Vam na raspolaganju, da vaše slave, rođendane ili druge svečane prilike učini nezaboravnim.

Ako dolazite gradskim prevozom možete koristi:
Iz Kneza Milosa do nas mozete stici autobusima- 23,37,53,58
Sa Zelenog Venca autobusom 52,53
Sa Novog Beograda autobusima- 88,89 i tramvajem broj 13
Od Vukovog spomenika tramvajem 12
Banjica- autobus 49
Zeleznicka stanica autobus 51
iz Francuske- mini busom -E2

Contact

Contact

Ratings

Baštino Kafe-Restoran Banovo Brdo

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found