Bar Kućica

Description

Description

Nalazimo se u ulici Borislava Pekića 15 na Vračaru, nadomak Slavije.
Kućica ima dva različita koncepta, zimski i letnji.
U letnjem periodu organizujemo projekcije umetničkih, evropskih i vanevropskih filmova na otvorenom, kao i filmove domaćih neafirmisanih autora.

U 2013. godini pokrenuli smo modni događaj pod nazivom “Šik Baštenski Ba(r)zar” koji se održava nekoliko puta u toku leta, na kojem različti autori predstavljaju svoje komade odeće, nakita i aksesoara.
Ono na šta su naši gosti već navikli jeste “Mojito četvrtak”, akcija koja traje preko cele godine i u okviru koje dva mojito koktela dobijate po ceni jednog. U našoj bašti tokom letnjih dana možete odigrati pariju stonog tenisa besplatno.

Zimski koncept se zasniva na klupskoj atmosferi. Vikend je predviđen za raznovrsne DJ programe. Četvrtkom se smenjuju Karaoke i Pub Quiz, dok je utorak rezervisan za DJ-eve amatere – PLAY LIKE A REAL DJ program, u okviru kojeg svako sa dobrim muzičkim uksom može da se oproba u ulozi DJ-a.
Muzika koju ćete najčeće čuti u Kućici je Electro, Electro Pop, Indie, Funk, Soul, RnB, Disco, Discotrash, Italodisco, Rock, Punk, New Wave itd.

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Da
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

Bar Kućica

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found