Bagel Бејгл

Description

Description

Bagel Бејгл možda samo liči na još jednu radnju u kraju, ali nije. Bagel Бејгл je jedinstveno mesto – za uživanje i opuštanje uz neverovatan ukus i miris svetski poznatog peciva koje se predstavlja u našem lepom gradu a koje je nastalo da bi podržalo borbu protiv trgovine ljudima. Ovaj prostor, ljudi i koncept su deo jedne borbe koja traje više od dvanaest godina – borbe za pravedno društvo ravnopravnih, koje promoviše različitost i solidarnost.

Radnju je osnovala NVO Atina – organizacija koja se 2003. godine zalaže za prava žrtava trgovine ljudima i drugih vidova iskorišćavanja, sa ciljem da unapredi održivost svojih programa. A da bi Bagel Бејгл bio uspešan, mora da bude odličan. Čim uđete u radnju i osetite taj miris – sve će vam biti jasno. Bejgl se proizvodi od odabranih sorti domaćeg brašna, u procesu koji liči na onaj kod kuće. Dodaci se biraju među najsvežijim i najkvalitetnijim namirnicama. Verujemo da je to pravi put do proizvoda koje će vas osvojiti i bez koga nećete moći da započnete dan.

Kažu da svaki grad mora da ima svoj bejgl da bi bio velegrad. I Beograd je dobio svoju Bagel Бејгл radnju – oazu dobrog ukusa u kojoj se morate osećati dobro, zbog toga što ste sebi priuštili slasno zadovoljstvo a ujedno doprineli tome da svet postane bolje mesto.

[instagram-feed showheader=false id=”2222000551″]

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Pon - Pet:
  7:30 am-7:30 pm
 • Subota
  7:30 am-7:30 pm
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Da
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

Bagel Бејгл

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found