AEROKLUB

Description

Description

AEROKLUB restoran predstavlja urbanu interpretaciju baroknog stila. Videćete vezu u simbolima i u korišćenim materijalima. Prostire se na pet stotina kvadratnih metra, i nalazi se na elitnoj lokaciji u srcu Beograda.

Restoran je poznat po organizovanju svečanih koktela, promocija, prezentacija, radnih sastanaka. Sastoji se od nekoliko odvojenih sala različitih namena. Ljubazan prijem, kao i tiha i prijatna atmosfera čine restoran idealnim mestom za uživanje. Restoran je pogodan za sve vrste privatnih slavlja i svečanosti. Dolaskom u ovaj restoran priuštite sebi ugodjaj koji ćete pamtiti. Potpuni gastronomski doživljaj, postiže se kombinacijom hrane i vina.

Na kraju, sjajno jelo nije hrana. I nije vino. Sjajno jelo jeste emocionalno iskustvo. Mi se trudimo kako bismo kreirali jedno takvo stvarajući divno mesto, ispunjeno osobljem koje brine o tome kao o svom domu, i o vama kao najvažnijem gostu. Naši kuvari su opsednuti kulinarskim detaljima i fundamentalnim tehnikama koje su osnova uzbudljive kulinarske mašte. Kuhinja pred vas na trpezu uvek postavlja najbolje svetske proizvode.

Restoran u centru Beograda na drugom spratu ul. Uzun Mirkova br. 4 nudi vam i preporučuje tokom cele godine u prigodnim prostorijama svoje usluge:

Skupove za seminare, savetovanja, koktele, poslovne ručkove, proslave, svadbena veselja, rođendane, prigodne porodične skupove, poslovne i radne doručke…

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
 • Pon - Pet:
  11:00-23:00h
 • Subota
  11:00-23:00h
 • Nedelja
  Neradan dan (osim za specijalne prilike)
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Ratings

AEROKLUB

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found