88 Rooms ****

Description

Description

Samo jedno skretanje sa autoputa E75 iz pravca aerodroma Nikola Tesla i pravca Niša, vodi Vas do urbanog utočišta sa 88 soba i apartmana i rooftop lounge barom sa najlepšim pogledom na Beograd i obale Dunava. 88 Rooms Hotel je smešten u Takovskoj ulici, u blizini poslovne zone sa jednostavnim pristupom do sedišta banaka, velikih kompanija i Beogradskog sajma. Lokacija u središtu gradskih vibracija lako je dostupna do najpopularnijih odredišta noćnog života prestonice. Bez obzira na povod Vašeg dolaska, očekuje Vas komfor i vrhunska usluga.

Ne propustite da istražite noćni život Beograda i upoznate srpsku tradiciju, kulturne i istorijske vrednosti. Kako bi Vaše vreme u Beogradu učinili nezaboravnim, na raspolaganju Vam je concierge usluga 24 časa dnevno. Prepustite se timu profesionalaca koji će Vas uvesti u svet „clubbing“-a i autentične sould food ponude ili na Vaš zahtev organizovati transfer, rezervisati mesto u najpoznatijim restoranima i klubovima i obezbediti Vam vrhunske spa & wellness sadržaje.

Naš konferencijski prostor sa dnevnim svetlom i najsavremenijom A / V opremom za rad i poslovnu komunikaciju, idealan je za poslovne i privatne događaje. Brza Internet konekcija dostupna je u celom hotelu, besplatno.

Contact

Contact

Additional Information

Additional Information
  • Wi-Fi
    Da
  • Pet friendly
    Ne
  • Parking
    Ulični parking

Ratings

88 Rooms ****

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%
No data found