Bacio Gelato

Opis

Opis

U nameri da se artistički duh najfinije tradicije italijanskih i francuskih majstora prenese i na beogradske ulice, gelaterija Bacio, osnovana 2009. godine, konceptualno među prvima na našim prostorima predano i vešto započinje izradu poslastica koje mire tradicionalno iskustvo, artističku obradu i neponovljivi užitak.

Dobijeni iz najkvalitetnijih sastojaka, sladoledi (zapravo gelato) gelaterije Bacio sadrže najmanje od 8% masnoća, što je i glavna odlika po kojoj se tradicionalna italijanska receptura izdvaja od tipične, danas preovladavajuće američke ice cream tehnologije spravljanja sladoleda.

Veliki izbor ledenih poslastica na čokoladnoj, mlečnoj i sorbet (voćnoj) bazi upotpunjen je smelim i neočekivanim spojem ukusa koji nas hrabre da neprestano uživamo u otkrivanju novih.

Francuski kolači i tartovi, sa klasicističkom rafiniranošću svoje izrade, čine protivtežu italijanskom, često temperamentnom i nepredvidivom duhu, i izbor su onih koji se odluče za staloženiji užitak uz neizbežnu patinu prošlih vremena. Šejkovi, kupovi, frapei i kokteli, upotpunjuju doživljaj izmeštenosti iz često usnule svakodnevice, i gelateriju Bacio čine oazom ljudi najrazličitijih uzrasta, profesionalnih i duhovnih afiniteta.

Komentari

Kontakt

Kontakt

Radno vreme i ostale informacije

Radno vreme i ostale informacije
 • Wi-Fi
  Da
 • Pet friendly
  Ne
 • Parking
  Ulični parking

Lokacija

Bacio Gelato
Get directions

Kontakt

Bacio Gelato
 • By ubgd
 • Email: info@u-beogradu.com

Vaše Ime (obavezno)

Email adresa (obavezno)

Naslov

Tekst poruke

Events

Bacio Gelato
No Dešavanja Found

Ratings

Bacio Gelato

0

0 Total
Morate biti registrovani kako bi postavili kometar, sliku ili dali ocenu
0.0%